اهمیت صداقت در زندگی بیشتر در روابط عاطفی تاکید میشود. اما اگر راستگویی را در همه ابعاد زندگیتان پیاده کنید، آرامش روانی بیشتری تجربه خواهید کرد. عدم صداقت شکافهایی در زندگی ایجاد میکند که چیزی جز تخریب بنیاد شخصیت به همراه نخواهد داشت. این خود ما هستیم که هر روز به شیوه و سبک زندگیمان را انتخاب میکنیم. در گفتگوها، روابط و سیاست هایمان توسط دروغ احاطه شدهایم و گاهی آگاهانه متوجه آن نمیشویم. یکی از چیزهایی که به راحتی در زندگی میتوان از دست داد، صداقت است. حفظ صداقت، بسیار آسان تر از تلاش برای بازگرداندن آن است. دلایل برجسته ای برای انتخاب صادق بودن در زندگی وجود دارد که در ادامه آن ها را میخوانید. اگر در زندگی به خاطر دروغ درگیر مسائل پیچیدهای شدهاید حتما برای مشاوره فردی کلیک کنید.
منبع: اهمیت صداقت در زندگی
اهمیت صداقت در زندگی
ممکن است در شرایطی خاص، دروغ گفتن راحتترین راه به نظر برسد. اما صداقت داشتن، سیاستی مهم است که باعث شهامت میشود. به دنبال آن، ارتباطات اجتماعی شما و امور شغلی یا تحصیلیتان همیشه رو به بهبود میماند.
طبق تحقیقات، 60 درصد از بزرگسالان نمیتوانند مکالمه 10 دقیقهای را بدون اینکه حداقل یک بار دروغ بگویند تمام کنند. و از این 60 درصد به طور متوسط 3 دروغ گفته شده است. بدتر از آن، اغلب مردم حتی از این واقعیت آگاه نیستند که چقدر دروغ میگویند. زمانی که صداقت را در زندگی انتخاب میکنید، از ایجاد هرگونه احساس گناه جلوگیری کرده و اجازه نمیدهید که استرس غیرضروری مانع شما بشود. با این حال، گاهی صداقت ممکن است منجر به واکنش خوشایندی نشود. بهتر است در آن شرایط با آن واکنش کنار بیایید و صداقت را انتخاب کنید.
پیامدهای منفی عدم رعایت صداقت در زندگی
زمانی که صادق نباشید، تصمیم گیری از نظر ذهنی برای شما سخت تر میشود. عدم صداقت ناخودآگاه باعث ایجاد اضطراب و ترس میشود. زمانی که کسی دروغ می گوید، از ترس برملا شدن باید دائما مراقب باشد.
وقتی مردم از عدم صداقت شما آگاه شوند، نمیتوانند به شما اعتماد کنند. فرصت ها و روابط بسیار ارزشمند هستند و عدم صداقت، تجربه روابط سالم و بی نقص را از شما میگیرد.
گناه و شرم، احساسات سمی هستند که از عدم صداقت ساخته میشوند. و اغلب منجر به احساساتی نظیر خشم، ترس یا اضطراب خواهند شد.
به خوبی ثابت شده که عدم صداقت موجب عادت میشود و تکرار آن، مشکلات زیادی را به دنبال خواهد داشت.
دلایل اهمیت صداقت در زندگی
1_ ( صداقت مانع ایجاد عذاب وجدان و گناه می شود). زمانی که سخنان ما صادقانه نیستند، احساس گناه و پشیمانی تمام ذهن ما را درگیر می کند.
2_ (عدم صداقت، موجب عادت می شود). وقتی صادقانه صحبت نکنید، مجبور میشوید به این کار ادامه دهید تا حقیقت برملا نشود.
3_ ( عدم صداقت موجب از بین رفتن اعتماد میشود). افرادی که در زندگی صادق نیستند، مردم هرگز به آن ها اعتماد نمیکنند. اعتماد میتواند یک عامل مهم برای ایجاد ارتباطات سالم و همچنین افزایش محبوبیت بین دیگران باشد.
4_ (صداقت، روابط شما را بهتر می کند). وقتی صادق باشید، مردم از نزدیکی با شما احساس راحت تری میکنند. با صداقت، شما میتوانید یک رابطه عاشقانه بلند مدت داشته باشید.
5_ (صداقت باعث آرامش می شود). آرامش خاطر ناشی از صداقت، بهترین احساسی است که میتوانید تجربه کنید.
پیشنهاد میشود برای رسیدن به صداقت در زندگی مقاله خودشناسی را بخوانید.
چطور در زندگی صادق باشیم؟
به یاد داشته باشید که در گفتگوهای خود و هر سوالی که از شما پرسیده میشود، رک و صریح باشید. همینطور از اغراق کردن بپرهیزید. شما میتوانید سبک زندگی صادقانه را یک هدف و انگیزه برای خود قرار دهید. همیشه مانند سایر چیزهایی که برای بدست آوردنشان تلاش میکنید، برای دستیابی به صداقت هم تلاش کنید.
هرگز نگران حساسیت های دیگران نباشید. شاید مجبور شدید به کسی چیزی بگویید که شنیدنش برای او دشوار است، در این شرایط بازهم صادق باشید و حقیقت را بگویید.
یکی از دلایلی که ما عدم صداقت را انتخاب می کنیم اطرافیان ما هستند. همیشه اطرافیان بر نحوه رفتار ما تاثیر گذار بودهاند. بنابراین در این مورد، اطراف خود را با افرادی احاطه کنید که در برخورد با دیگران، صداقت را یکی از اولویتهای زندگی خود قرار میدهند و سبک زندگی سالمی دارند.
برای دریافت مشاوره در زمینه راستگویی و صداقت میتوانید در هر زمان از روز برای دریافت مشاوره با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 تماس بگیرید.
برای عضویت در اینستاگرام (ذهن نو) کلیک کنید
آخرین تحقیقات علمی روانشناسی
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل
سراسر کشور :9099070354
:: برچسبها:
اهمیت صداقت در زندگی ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0