نوشته شده توسط : ذهن نو

خرید رفتن با کودک برای برخی از والدین دشوار است. و مخصوصا اگر کودک بد خلق و بدقلق باشد؛ دشواری والدین بیشتر می‌شود. اکثر والدین مخصوصا مادران، عاشق خرید هستند. اما فرزندان باعث پشیمانی آن‌ها می‌شوند. همیشه ام نمی‌توان کودک را به دیگران سپرد تا بتوان به راحتی خرید کرد.

به همین دلیل به دنبال روش هایی برای خرید رفتن با کودک به راحتی و با آرامش هستند. جمعیت، نورهای رنگارنگ فروشگاه‌ها، موسیقی، بوی خوراکی‌ها و … همگی باعث گیجی کودک می‌شود. ناتوانی کودک در تحلیل و تمرکز بر این محرک‌ها او را کلافه و در نتیجه بدخلق می‌کند. برای آرامش در خرید رفتن با کودک بهترین راه شناخت شخصیت و خلق کودک است. 

منبع: خرید رفتن با کودک | 7 روش خرید رفتن با کودک

خرید رفتن با کودک چیست؟

برای خرید رفتن با کودک باید والدین روش ها و تکنیک های جلوگیری از بدخلقی کودکان را آموزش ببینند. معمولا همه مادرها علاقه به خرید دارند اما خرید رفتن با کودک برای آنها با دشواری همراه است. خریدهای طولانی، همهمه در فروشگاه ها، صداهای مختلف و … همگی در بدخلقی و کلافگی کودک نقش دارند.

در خرید با کودک باید تا جای ممکن خرید خود را کوتاه کنید و کودک را به مکان های مورد علاقه ببرید. برای اطلاع از چگونگی رفتار در خرید با کودک نیز می‌توانید از روانشناس کودک کمک بگیرید. روانشناس کودک باعث شناخت کودک توسط والدین می‌شود. و والدین در این شرایط به راحتی می‌توانند روش های برخورد با فرزندان خود را بشاسند.

روش های خرید رفتن با کودک چگونه است؟

جهت خرید رفتن با کودک باید روش های برخورد با فرزندان را آموزش ببینید. هر کودکی از خصوصیات اخلاقی مخصوص به خود برخوردار است و شیوه رفتار او با دیگر کودکان متفاوت است. به همین دلیل در این بخش مقاله راجع به روش های کلی خرید رفتن با کودک صحبت کرده ایم.

???? کمک از کودک برای آماده سازی در خرید

یکی از روش های خرید رفتن با کودک، کمک از او در برنامه ریزی است. قبل از اینکه به خرید بروید، به کمک کودک برنامه خرید تهیه کنید. از او بخواهید که به شما در برنامه نویسی کمک کند و امکان انتخاب در خرید را به او بدهید. با این روش به کودک کمک خواهید کرد تا برای خرید مشتاق شود.

???? محیط خرید را شناسایی کنید

برای خرید رفتن با کودک اگر قصد دوری از خرید های ناسالم را دارید؛ باید محیط خرید را شناسایی کنید. هیچ والدی دوست ندارد که کودکش سراغ خوراکی های ناسالم برود. اما زمانی که کودکان با مواد غذایی ناسالم مورد علاقه مواجه می‌شوند، علاقه به خرید دارند. همین کشمکش میان والد و کودک باعث بدخلقی کودکان می‌شود. به همین دلیل باید محیط خرید را شناسایی کنید تا از ردیف خوراکی های ناسالم دوری کنید.

???? وسایل مورد نیاز کودک را بردارید

یکی از راه های خرید رفتن با کودک در آرامش، تهیه وسایل مورد نیاز کودک است. در این شرایط باید برای فرزند خود مقداری آب و خوراکی تهیه کنید و عروسک مورد علاقه کودک را همراه خود ببرید.

???? تا جای ممکن خرید خود را کوتاه کنید

برای خرید رفتن با کودک باید زمان را کم کنید. کودکان از خرید های طولانی بیزارند و بدخلقی می‌کنند. باید حتما خرید خود را تند تند انجام دهید تا کودک کلافه نشود.

???? زمان مناسبی را برای خرید انتخاب کنید

خرید رفتن با کودک نیازمند زمان مناسب است. وقتی که کودک خسته، گرسنه و بی خواب است با او به خرید نروید. زمان خوش اخلاقی و بد خلقی کودک را شناسایی کنید، و صرفا زمان صرف غذا و پس از خواب بعد از ظهر کودک را به خرید ببرید.

???? مراکز جدید و کم تجمع انتخاب کنید

یکی از راه های مناسب در خرید رفتن با کودک، انتخاب مرکز جدید و کم تجمع برای کودک است. مراکز جدید تجمع کمتری دارد، صدا کمتر است و آرامش بیشتری وجود دارد. که باعث جلوگیری از بدخلقی کودک می‌شود.

???? رفتار مناسب کودک را تشویق کنید

زمانی که در خرید رفتن با کودک با شما همراهی می‌کند، باید فرزندتان را تشویق کنید. برای آرامش، صبوری و همراهی او را تشویق کنید تا به رفتارهای خوب خود ادامه دهد.

???? خرید با پول تو جیبی کودک

برای کودک پول تو جیبی در نظر بگیرید. و هنگام خرید رفتن با کودک از او بخواهید که وسایل مورد نظر خود را با پول تو جیبی اش تهیه کند. در این شرایط کودک به خرید مشتاق می‌شود و برای خرید با والدین آمادگی لازم را کسب می‌کند. 

???? کمک از روانشناس کودک

زمانی که از روانشناس کودک کمک می‌گیرید؛ با شخصیت کودک بیشتر آشنا می‌شوید و رفتار های او بیشتر پیشگیری می‌کند. نحوه آشنایی با زمان مناسب کودک، جلوگیری از خرید ناسالم و … با کمک روانشناس کودک راحت تر است. به همین دلیل با کمک متخصص می‌توانید رفتارهای مناسب با فرزندتان را بشناسید تا تشویق بیشتری برای کودک صورت بگیرد.

کلام آخر

برای خرید رفتن با کودک باید روش های رفتار او را شناسایی کنید. و در انتهای خرید حتما از کودک تشکر کنید. برای او جایزه تهیه کنید و وسایل مورد نظرش را تهیه کنید. روش های تشویق کودک را از روانشناس پرس و جو کنید. تا کودک نسبت به خرید مشتاقانه رفتار کند.

کمک از روانشناس باعث شناخت بیشتر فرزند می‌شود و به شما کمک می‌کند تا روش های تربیتی مناسب را آموزش ببینید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خرید رفتن با کودک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره شغلی تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.



:: برچسب‌ها: خرید رفتن با کودک | 7 روش خرید رفتن با کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

سن استعدادیابی کودک از جمله مسائلی است که والدین حتما باید به آن توجه نمایند. طبق نظر کارشناسان بهترین سن استعدادیابی کودکان حدود 3 تا 6 سالگی است. در این زمان انجام تست‌های هوش و انواع آزمون‌های روانی مرتبط می‌تواند به والدین کمک کند تا توانمندی‌های منحصر به فرد کودک خود را بشناسند و با آگاهی بیشتر زمینه‌هایی برای پرورش این توانمندی‌ها فراهم کنند. اگر هنوز فرصت نکرده‌اید تا برای استعدادیابی کودک خود اقدام کنید، جای نگرانی نیست، در هر سنی می‌توانید اقدام کنید. اما هر چه زودتر برای استعدادیابی کودک اقدام بکنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت.

منبع: سن استعدادیابی کودکان چه زمانی است؟

سن استعدادیابی کودک | بهترین زمان برای کشف استعداد کودکان

دوره کودکی از نظر رشدی دوره بسیار حساس و مهم زندگی است. مغز کودکان به سرعت در حال رشد و تغییر بوده و قدرت یادگیری در این سنین بسیار بالا است. این روند با افزایش سن به مرور کاهش می‌یابد به طوری که اکثر بزرگسالان درمی‌یابند دریافت مطالب در سنین پایین‌تر برای آن‌ها راحت‌تر است. گویی گنجایش سنی برای پردازش مطالب گوناگون در دوره کودکی بیش از هر زمانی وجود دارد.

در نتیجه اگر به دنبال کشف استعداد فرزند خود هستید باید از همان سنین کودکی برای این کار اقدام کنید. سپس براساس اطلاعاتی که به دست می‌آورید، بستر مناسبی را برای شکوفایی استعدادهای فرزندتان فراهم نمایید. طبق نظر کارشناسان از آنجایی که کودکان در سنین 3 تا 6 سالگی هنوز تحت آموزش‌های حرفه‌ای قرار نگرفته‌اند، ذهنشان سوگیری خاصی پیدا نکرده و به عبارت دیگر کاملا بکر است. از همین رو بهتر است که استعدادیابی در این برهه زمانی انجام شوند. 

سن استعدادیابی کودک | اقداماتی که باید برای شناسایی استعدادها انجام دهیم

برای اینکه در سنین 3 تا 6 سالگی استعدادهای کودک خود را کشف کنید، بهترین کار این است که به یک متخصص کودک مراجعه نموده و از او بخواهید تا از فرزندتان تست هوش بگیرد. امروزه آزمون‌های بسیار پیشرفته‌ای وجود دارد که به شما کمک می‌کند با توانمندی‌های بالقوه فرزند خود در جنبه‌های مختلف آشنا شوید.

تست هوش وکسلر و تست ارزیابی هوش‌های چندگانه گاردنر از جمله رایج‌ترین ابزارهایی هستند که روانشناسان برای استعدادیابی کودکان از آن‌ها بهره می‌گیرند. متخصص به کمک مشاهده دقیق، توجه به علاقه‌مندی‌های خاص کودک و قدرت انتخاب او از همان سال‌های ابتدایی کمک می‌کند تا برترین هوش فرزندتان را کشف کرده و برای پرورش آن روش مناسبی انتخاب نمایید.

استعدادیابی در سنین کودکی چه ضرورتی دارد؟

استعدادها امری ذاتی هستند که منجر به وجود یکسری توانمندی‌های بالقوه در انسان می‌شوند. اما همه کسانی که در زمینه‌های مختلف استعداد دارند، لزوما به موفقیت دست پیدا نمی‌کنند. چرا که استعداد برای شکوفا شدن به بستر مناسب نیاز دارد. بنابراین استعدادیابی کودک در سن پایین آگاهی لازم را برای ایجاد این بستر به والدین می‌دهد.

اگر در سنین کودکی و نوجوانی مسیر درستی برای پرورش ظرفیت‌ها پیدا نشود، ممکن است هرگز از قابلیت های منحصر به فردتان مطلع نشوید و در نتیجه استعدادهایتان هدر رود. از همین رو والدین باید به موقع برای استعدادیابی کودک شان اقدام نمایند تا او شانس بیشتری در یافتن مسیر درست زندگی داشته باشند. شما می‌توانید در مورد سن استعدادیابی کودک با شماره های درج شده تماس بگیرید.

استعدادیابی کودک در حوزه‌های مختلف

در گذشته بیشتر نظریه پردازان هوش و استعداد را به عنوان یک مفهوم کلی در نظر می‌گرفتند. برای ارزیابی آن نیز از یک شاخص کلی تحت عنوان ضریب هوشی یا همان IQ استفاده می‌کردند. اما به مرور زمان نظریه‌پردازانی نظیر هوارد گاردنر با مطرح کردن هوش‌های چندگانه به این موضوع پرداختند که هوش و استعداد ابعاد مختلفی دارد که هرکدام باید به طور جداگانه مورد ارزیابی قرار بگیرد.

در همین راستا گاردنر در تئوری خود به هوش‌های کلامی، منطقی و ریاضی، بصری و فضایی، موسیقیایی، بدنی و جنبشی، هوش درون فردی، برون فردی و طبیعت گرایی اشاره کرد. در نتیجه نداشتن استعداد در یک زمینه به این معنا نیست که او به طور کل نمی‌تواند آدم توانمندی در زندگی باشد. بلکه ممکن است در حوزه دیگر هوش و استعداد داشته باشد که شما هنوز آن را شناسایی نکرده‌اید. پس با توجه به سن استعدادیابی کودک تست ها و مصاحبه انجام شده و نقاط قوت و ضعف کودک مشخص می شود.

آیا سن استعدادیابی کودک در نتایج آن تاثیری دارد؟

استعداد امری است که به طور زیستی و بالقوه در وجود هرکس نهفته شده است. در نتیجه در هر سنی که برای استعدادیابی کودک مراجعه کنید نتایج مشابهی به دست خواهید آورد. آنچه باعث می‌شود که سنین کودکی بیش از هر زمانی برای کشف استعدادها مورد تاکید قرار بگیرد این است درک زودتر توانمندی‌ها زمینه‌ای فراهم می‌کند که که انتخاب‌های تحصیلی و شغلی مناسب‌تری پیش رویتان قرار بگیرد و در نتیجه احتمال موفقیت در زندگی نیز بالا رود. برای آشنایی با انواع روش ها با توجه به سن استعدادیابی کودک روی لینک های زیر کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سن استعدادیابی کودک می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی کودک از طریق شماره 02191002360 با برترین متخصصان کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

سن استعدادیابی کودک چه زمانی است؟

بهترین سن برای استعدادیابی کودک 3 تا 6 سال یعنی قبل از آن که وارد سیستم آموزشی رسمی شود؛ در نظر گرفته شده است. اما گذر از این سنین به معنای نتیجه بخش نبودن استعدادیابی کودک نیست. شما در هر سنی می توانید برای استعدادیابی کودک خود اقدام کنید. اما هر چه…

آیا استعدادیابی کودک با بزرگسالان متفاوت است؟

بله برای استعدادیابی کودک آزمون های به خصوصی گرفته می شود. متخصصین از روش های مختلفی برای استعدادیابی کودک و بزرگسالان استفاده می کنند.



:: برچسب‌ها: سن استعدادیابی کودکان چه زمانی است؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

سرماخوردگی کودک به دلیل ورود میکروب ها و ویروس ها به داخل گلو، عفونت بینی و سینوس به وجود می‌آید. به دلیل ضعف سیستم ایمنی کودکان، آن‌ها بیشتر در معرض بیماری قرار دارند. کودکان با نشانه هایی مانند آبریزش بینی، تب، بدن درد و … سرماخوردگی را نشان می‌دهند. زمانی که اولین نشانه را در کودک مشاهده کردید فورا کودک را به دکتر ببرید. تا با تب بالا و تشنج روبرو نشوید.

سرماخوردگی کودک احساس ناخوشایندی است که کودک و والدین را خسته می‌کند. کودک کسالت پیدا می‌کند و خانواده نیز با مشکلات زیادی روبرو می‌شوند. جهت اطلاع از نشانه های سرماخوردگی کودک تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا با مشاهده علائم، زودتر برای درمان اقدام کنید. 

منبع: سرماخوردگی کودک | 7 روش پیشگیری از سرماخوردگی در کودکان

سرماخوردگی کودک چیست؟

بسیار ویروس در بروز سرماخوردگی دخیل هستند. که به بیش از 200 نوع می‌رسند. و به دلیل سیستم ایمنی پایین در کودکان، اگر مراقبت های لازم برای آنها صورت نگیرد؛ سریع تر از دیگران به سرماخوردگی دچار می‌شوند. سرماخوردگی کودک با نشانه هایی مانند آبریزش بینی، گلو درد، تب و … نمایان می‌شود.

سرماخوردگی را جدی بگیرید اما نترسید. حتما به پزشک مراجعه کنید تا درمان کودک آغاز شود. اما نگران نباشید زیرا سرماخوردگی در بازه زمانی 4 تا 10 روز بهبود می‌یابد. اما اگر نوزاد و کودک با سیستم ایمنی ضعیف به سرماخوردگی دچار شود، باید فورا تحت نظر پزشک قرار بگیرد. سرما خوردگی یک بیماری ویروسی است و با داروهای مخصوص به خود درمان می‌شود.

علائم سرماخوردگی کودک شامل چه چیزهایی است؟

علائم نخستین در سرماخوردگی کودک، خارش و سوزش خفیف گلو همراه با آبریزش بینی و عطسه است. کودکان در این شرایط بسیار خسته و کسل هستند. گریه می‌کنند و بی حال به نظر می‌رسند. حتی گاهی ترشحات بینی غلیظ و به رنگ سبز یا زرد تغییر می‌کند. اما به طور کلی سرماخوردگی کودک همراه با علائمی است که در این بخش مقاله اشاره کرده ایم.

???? احساس ناخوشی

???? کسالت

???? گلو درد

???? آبریزش بینی

???? سرفه

???? ریزش اشک چشم ها

???? عطسه

???? تب در برخی از مواقع

???? کاهش اشتها

???? درگیری سینوس ها

???? گوش درد

???? اسهال

???? استفراغ

علل سرماخوردگی کودک چه مواردی را در بر می‌گیرد؟

از علل اصلی سرماخوردگی کودک، ویروسی به نام رینوویروس است. این ویروس از طریق قطرات بسیار ریز غیر قابل رویت بر روی اشیا و هوا منتقل می‌شوند. این ویروس بر روی لایه مخاطی گلو و بینی جا خوش می‌کند. در نهایت باعث بروز سر درد، گلو درد و مشکلات تنفسی می‌شود.

سرماخوردگی کودک با هوای خشک سریعتر اتفاق می‌افتد و مقاومت در برابر عفونت ویروسی را کم می‌کند. حتی کودکانی که در معرض دود سیگار هستند، نسبت به افرادی که با دود سیگار سر و کار ندارند؛ بیشتر سرما می‌خورند. همچنین در هوای مختلف لباس مناسب بر تن کودک کنید. به لباس های کودک در هنگام خواب توجه کنید. و با موهای خیس او را در معرض باد قرار ندهید. 

روش های انتقال سرماخوردگی کودک

سرماخوردگی کودک در هر شرایطی ممکن است. به طور کلی سرماخوردگی در 2 تا 4 روز نخست واگیر دار است. و اگر کودک با فرد سرما خورده در ارتباط باشد، به راحتی از دیگران دریافت می‌کند. حتی انتقال ویروس سرماخوردگی از طریق قطرات ریز و از راه فرد به فرد با سرفه و عطسه رخ می‌دهد. عطسه و سرفه ویروس را تا 3 متر به اطراف پرتاب می‌کند. در این بخش مقاله روش های انتقال سرماخوردگی کودک را توضیح داده ایم.

???? سطح آلوده

یکی از روش های انتقال سرماخوردگی کودک، سطح آلوده است. برخی از ویروس های سرماخوردگی تا یک روز حتی بر روی سطوحی مانند دستگیره، میز و اسباب بازی باقی می‌مانند.

???? تماس مستقیم

تماس مستقیم از دیگر روش های انتقال سرماخوردگی کودک است. افراد مبتلا به سرماخوردگی این ویروس را همراه با خود در دست حمل می‌کنند. و از همین طریق به مدت 2 ساعت می‌توانند دیگران را به سرماخوردگی آلوده کنند.

???? استنشاق ذرات ویروسی

یکی از روش های انتقال سرماخوردگی کودک، استنشاق ذرات ویروسی است. برخی از ویروس ها مانند آنفولانزا و کرونا به راحتی می‌توانند حین سرفه، تنفس و مکالمه منتقل شوند.

طول مدت سرماخوردگی کودک چقدر است؟

علائم سرماخوردگی کودک معمولا 2 تا 3 روز اول تشدید می‌شود. و معمولا به مدت 10 روز سرماخوردگی زمان بر می‌شود. اما در برخی از کودکان حتی تا 2 هفته نیز علائم و نشانه های سرماخوردگی وجود خواهد داشت.

سرماخوردگی کودک تا چند روز واگیردار است؟

زمانی که سرماخوردگی کودک اتفاق می‌افتد؛ احتمال انتقال ویروس در 2 تا 3 روز اول بیشتر خواهد بود. حتی  کودک می‌تواند ویروس سرماخوردگی را چند روز قبل از ظهور نشانه ها به بیرون منتقل کند. حتی بیشتر افراد تا طول مدت 2 هفته می‌توانند ویروس سرماخوردگی را انتقال دهند.

تب در سرماخوردگی کودک چند روز زمان می‌برد؟

برخی موارد سرماخوردگی کودک همراه با تب است. که این نشانه را باید جدی گرفت. در کودکان بزرگتر از 3 ماه زمانی که تب بیش از 3 روز ادامه دار شود باید به پزشک مراجعه کنید. در صورت تداوم تب پس از 72 ساعت به پزشک مراجعه کنید. در کودک زیر 3 ماه با بروز تب، فورا به پزشک مراجعه کنید. اما جدا از مدت زمان تب باید به نکات زیر توجه کنید.

???? کودک 3 ماه یا بیشتر سن دارد. دمای بدن او 39 درجه سانتیگراد و یا بالاتر رفته است.

???? کودک کمتر از 3 ماه است و دمای بدن او 38 درجه سانتیگراد و یا بالاتر است.

???? کودک مداوم در حال استفراغ است.

???? کودک غذا یا شیر نمی‌خورد.

عوارض سرماخوردگی کودک چیست؟

سرماخوردگی کودک در اغلب موارد همراه با عارضه نیست. اما بازهم آشنایی با علائم و نشانه های عوارض سرماخوردگی کودک خالی از لطف نیست. در این بخش مقاله راجع به عوارض این بیماری صحبت کرده ایم.

???? ذات الریه

یکی از عوارض مهم در بروز سرماخوردگی کودک، ذات الریه است. کودکانی که 3 روز پس از شروع علائم سرماخوردگی به تب مبتلا می‌شوند، معمولا به ذات الریه باکتریایی مبتلا می‌شوند. این اتفاق مخصوصا زمانی رخ می‌دهد که کودک سرفه و تنفس تند داشته باشد. 

???? سینوزیت

از دیگر عوارض سرماخوردگی کودک، سینوزیت است. در صورتی که گرفتگی بینی تا 10 روز ادامه داشته باشد؛ نشان از بروز سینوزیت و عفونت باکتریایی است.

???? عفونت گوش

سرماخوردگی کودک در برخی موارد همراه با عفونت گوش است. اگر کودک پس از 3 روز از شروع سرماخوردگی به تب مبتلا شود، ممکن است ب عفونت گوش دچار شده باشد. 

???? آسم

آسم یکی از عوارض سرماخوردگی کودک است. در این شرایط سینه کودک شروع به خس خس می‌کند و با اگر بیمار آسم داشته باشد، نشانه های آن شدت می‌گیرد.

درمان سرماخوردگی کودک

درمان سرماخوردگی کودک با درمان سرماخوردگی بزرگسالان متفاوت است. برای درمان کودکان می‌توان از داروهای ضد احتقان، ضد سرفه، خلط آور و آنتی هیستامین ها به شیوه ترکیبی جهت کنترل علائم سرماخوردگی استفاده کرد. البته که استفاده از این داروها برای نوزادان و شیرخوارگان بدون تجویز پزشک امکان پذیر نیست. در ادامه درمان علائم مختلف را توضیح داده ایم.

???? درمان سرفه در سرماخوردگی کودک

برای درمان سرفه در سرماخوردگی کودکان بزرگ تر از 12 ماه، عسل مفید است. باید کودک را تشویق کنید تا مقدار کافی مایعات مصرف کنید. به دلیل اینکه کودکان در دوره سرماخوردگی اشتهای کمی دارد، کمتر از همیشه به مصرف غذا می‌پردازد. اما اگر شیوه خورد و خوراک کودک بدتر شود، باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

???? درمان تب در سرماخوردگی کودک

زمانی که سرماخوردگی کودک همراه با تب بود، حتما باید با پزشک مشورت کنید. پزشک برای کنترل تب کودک استامینوفن تجویز می‌کند و برای این روش می‌توانید با مشورت پزشک ایبوپروفن را به کودک بزرگتر از 6 ماه بدهید.

???? درمان گرفتگی و آبریزش بینی در سرماخوردگی کودک

جهت درمان آبریزش و گرفتگی بینی در سرماخوردگی کودک، با مرطوب کردن هوا می‌توانید علائم را کاهش دهید. برای کودکان شیرخوار می‌توانید از قطره های بینی برای شست و شو استفاده کنید. برای کودکان بزرگتر نیز می‌توانید از اسپری بینی حاوی سرم شستشو استفاده کنید.

دارو درمانی برای سرماخوردگی کودک

برای درمان سرماخوردگی کودک، آنتی بیوتیک ها موثر نیستند. اما اگر علائم کودک همراه با عفونت گوش، ذات الریه، سینوزیت و یک عفونت باکتریایی همراه باشد؛ پزشک آنتی بیوتیک تجویز می‌کند. استفاده نادرست از آنتی بیوتیک ها باعث مقاومت میکروبی و بروز عوارض مانند آلرژیک می‌شود. حتی استفاده پیشگیرانه از ویتامین C باعث کاهش طول مدت سرماخوردگی می‌شود.

داروهای ضد سرماخوردگی کودک بی خطرند؟

بر اساس نظر سازمان غذا و داروی آمریکا، برای کودکان کمتر از 4 سال بدون مشورت با پزشک از داروهای ضد سرماخوردگی که نیاز به نسخه ندارند، استفاده نشوند شامل مواردی است که در ادامه توضیح داده ایم.

????داروهای ضد حساسیت مانند دیفن هیدرامین و کلرفنیرامین

???? داروهای ضد احتقان مانند فنیل افرین و سودوافدرین

???? شربت های خلط آور مانند شربت گایافنزین

???? شربت های ضد سرفه مانند شربت دکسترومتورفان

به طور کلی در سرماخوردگی کودک نباید از داروهای ضد سرفه استفاده کرد. سرفه مکانیسم طبیعی بدن است و به دفع ویروس های سرماخوردگی کمک می‌کند. در صورتی که کودک مشکلات تنفسی ندارد؛ نباید نگران سرفه باشید.

شیوه درمانی در سرماخوردگی کودک

داروهایی که برای سرماخوردگی کودک تجویز می‌شود، باعث درمان نمی‌شود، اما علائم آن مانند تب و درد بدن را کاهش می‌هد. برای شیوه مصرفی صحیح دارو می‌توانید به توصیه های دارو و تجویز پزشک عمل کنید. خوشبختانه سرماخوردگی قابل درمان است. هرگز به کودکان آسپرین ندهید زیرا عارضه نادر به نام سندرم ری به منظور ورم مغز و کبد به وجود می‌آورد. برای اطلاع از شیوه درمانی در سرماخوردگی کودک بهتر است از روش های زیر استفاده کنید.

???? سونای بخار گرم به کاهش گرفتگی بینی کودک کمک می‌کند.

???? حمام آب گرم یا استفاده از کمپرس آب گرم باعث کاهش درد می‌شود.

???? برای رفع قرمزی زیر بینی کودک، از پمادی مانند وازلین طبی یا مرطوب کننده استفاده کنید.

???? با کمک دستگاه بخور، رطوبت هوا را افزایش دهید.

???? قطره شستشوی بینی را در حفره های بینی کودک بچکانید.

زمان مراجعه به پزشک برای سرماخوردگی کودک

در صورت مشاهده هر کدام از علائمی که در زیر اشاره کرده ایم، باید به پزشک مراجعه کنید.

❌ تغییرات رفتاری مانند بی حالی و تحریک پذیری، فورا به اورژانس مراجعه کنید.

❌ در صورت سختی در تنفس و یا تنفس بسیار سریع، فورا به پزشک مراجعه کنید.

❌ علائم عفونت گوش یا درد گوش

❌ قرمز شدن چشم ها

❌ امتناع از نوشیدن برای مدت طولانی

❌ تب بیش از 38.4 درجه سانتیگراد که بیش از 3 روز زمان ببرد

❌ عدم بهبودی و افزایش گرفتگی بینی در طول مدت 10 روز

❌ ترشحات زرد رنگ چشم ها

پیشگیری از سرماخوردگی کودک چگونه است؟

ویروس های سرماخوردگی به قدری تنوع دارند که تولید واکسن برای همه نوع آن امکان پذیر نیست. برای پیشگیری از سرماخوردگی کودک بهتر است که به نکات زیر توجه کنید.

⭕ از دست زدن به دستمال استفاده شده توسط دیگران پرهیز کنید

⭕ کودک را از بیمار سرماخورده دور نگه داریم.

⭕ کودک را از دود سیگار دور نگه داریم.

⭕ آموزش مرتب شستن دست به کودک.

⭕ از حوله، لیوان آب خوری، چنگال، بشقاب و قاشق مشترک با افراد سرماخورده دوری کنید.

⭕ هنگام سرفه یا عطسه به جای استفاده از دست‌ها، دستمال استفاده کنیم. یا اینکه داخل آرنج خود را جلوی بینی قرار دهیم.

⭕ مصرف ویتامین C و روی برای کاهش سرماخوردگی کودک هنوز به طور قطعی اطمینان وجود ندارد. برای پیشگیری از این طریق حتما از پزشک کمک بگیرید.

چگونه می‌توان از سرماخوردگی کودک جلوگیری کرد؟

زمانی سرماخوردگی کودک رخ می‌دهد که در معرض ویروس از طریق سرفه و عطسه قرار بگیرد. یا در تماس با سطحی باشد که فرد سرماخورده آن را لمس کرده باشد. ویروس سرماخوردگی تا ساعت ها روی کتاب، نرده پله ها، دستگیره در، قلم، دسته بازی کامپیوتری و کیبورد کامپیوتر زنده می‌ماند. کودکان بدون آگاهی از این سطوح اجسام را لمس می‌کنند و باعث سرماخوردگی کودک می‌شود.

بهترین اقدام پیشگیرانه در سرماخوردگی کودک، شست و شوی دست ها می‌باشد. باید به کودک آموزش دهید که چگونه پس از هر بار توالت رفتن و یا دست زدن به سطوح مختلف، قبل از وعده های غذایی، پس از بازی و … دستان خود را بشوید. برای شستن دست ها از آب گرم و صابون استفاده کنید. حتی محلول های ضد عفونی کننده دست نیز برای جلوگیری از ویروس و میکروب کارآمد هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تقویت سیستم ایمنی کودکان کلیک کنید.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله راجع به سرماخوردگی کودک توضیح دادیم؛ متوجه شدید که کودکان از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردارند و والدین حتما باید روش های پیشگیری از مریضی کودک را آموزش ببینند. زیرا امکان بروز هر نوع پیامد در سرماخوردگی وجود دارد. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سرماخوردگی کودک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره کودک با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

منبع: سرماخوردگی کودک | 7 روش پیشگیری از سرماخوردگی در کودکان



:: برچسب‌ها: سرماخوردگی کودک | 7 روش پیشگیری از سرماخوردگی در کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

سر به هوا بودن کودک معظلی برای والدین است. کودکان سر به هوا همیشه برای والدین دردسر درست می‌کنند. وسیله های خانه را می‌شکنند و در مکان هایی مانند فروشگاه، رستوران و پارک شیطنت می‌کنند. به همین دلیل برای بیرون رفتن با چنین کودکانی علاقه نشان نمی‌دهید و خود را از مهمانی ها محروم می‌کنید. کودک سر به هوا معمولا هرچیزی را که ببیند، می‌خواهد و صدا ایجاد می‌کند. به طور کلی این کودکان آرامش را از پدر و مادر صلب می‌کنند و تنها هنگام خواب کودک به آرامش می‌رسند. برای آگاهی از راهکارهای برخورد با سر به هوا بودن کودک، از روانشناس کمک بگیرید.

منبع: سر به هوا بودن کودک | 5 روش کنترل سر به هوا بودن کودک

سر به هوا بودن کودک چیست؟

آیا با سر به هوا بودن کودک آشنایی دارید؟ تا به حال کودک سر به هوا دیده اید؟ سر به هوا بودن کودک دردسرهای فراوانی را به همراه دارد. و همیشه والدین را با مشکلات مواجه می‌کند. به طور کلی سر به هوا بودن کودک بسیار خطرناک است و باید این موضوع را جدی بگیرید.

شکستن وسایل، بازی گوشی، سر و صدای عجیب، کتک زدن همسالان، برخورد نامناسب، اکتشاف محیط اطراف و … همگی از دردسر های کودک سر به هوا می‌باشد. 

اگر والدین رفتارهای خود را اصلاح نکنند و شیوه تربیتی مناسبی را برای فرزندان خود در نظر نگیرند؛ سر به هوا بودن کودک روز به روز بیشتر می‌شود. حتما جهت تربیت مناسب از روانشناس کمک بگیرید.

علل سر به هوا بودن کودک چیست؟

سر به هوا بودن کودک علل های گوناگونی دارد که در دسته های روانی و عاطفی قرار می‌گیرد. کودک سر به هوا به دلایلی چنین رفتارهایی از خود نشان می‌دهد که در این بخش مقاله به آن اشاره کرده ایم.

???? اختالات روانی

???? بهت روانی

????از دست دادن حافظه

???? میل به انتقام جویی

???? هوش پایین

????از دست دادن شعور

???? ضعف روحیه

???? بیش فعالی کودک

????عدم سازمان دهی خود

???? احساس حسادت

???? اضطراب و ناامنی

????مشکلات بینایی

???? مشکلات حرکتی

???? غم و درد عمیق در کودک

????خشم و عصبانیت از والدین

???? دوست های بی نظم

???? محبت بیش از اندازه والدین

????کودک پر توقع

???? بی توجهی به دلیل اهمیت بیش از اندازه والدین

???? والدین سهل انگار

????کودک بی هدف

???? والدین بی نظم

???? غرق در بازی بدون توجه به محیط اطراف

????دوستان بی نظم

نحوه کنترل سر به هوا بودن کودک چگونه است؟

برای برخورد با سر به هوا بودن کودک، باید روش هایی را استفاده کنید و رفتارهای مناسبی از خود نشان دهید. والدین در رفتار با کودک باید با دقت عمل کنند. تا شخصیت کودک به خوبی شکل بگیرد. در این بخش مقاله راجع به نحوه برخورد با سر به هوا بودن کودک توضیح داده ایم.

???? در تمامی موقعیت ها محافظ ایجاد کنید | سر به هوا بودن کودک

سر به هوا بودن کودک در بیشتر موارد همراه با عواقب است. شکستن ظروف، مجسمه ها و … کار کودکان بی نظم و سر به هوا می‌باشد. به همین دلیل بهتر است که در تمامی موقعیت ها محافظ ایجاد کنید. و کودک را از ظروف پلاستیکی، فنجان درپوش دار و اشیای شکستنی دور کنید.

???? برای هماهنگی حرکات بدن برنامه ریزی کنید

یکی از روش های جلوگیری از سر به هوا بودن کودک، برنامه ریزی برای هماهنگی حرکات بدن است. کودک سر به هوا از هماهنگی خوبی در حرکات بدن برخوردار نیست. به همین دلیل برای بهبود این شرایط کودک را در کلاس رقص، ژیمناستیک، کلاس های رزمی و … ثبت نام کنید. کلاس شنا، فوتبال و … نیز در پرورش مهارت های حرکتی مفید است. با این کلاس ها مهارت حرکتی کودک تقویت می‌شود و از میزان سر به هوایی او کاسته می‌شود.

???? تشویق کنید تا کودک فعالیت های جدید را بیاموزید

تشویق کودک برای انجام فعالیت های جدید، از دیگر روش های جلوگیری با سر به هوا بودن کودک است. برای این کار والدین باید به کودک آموزش دهند تا کارهای جدید را آموزش ببینند و به قدری برای انجام بدون نقص تمرین کنند تا مهارت مناسب را کسب کنند. سر به هوا بودن کودک در اغلب موارد با تمرین و تکرار از بین می‌رود.

???? فعالیت های نیازمند به مهارت های حرکتی را آموزش دهید

برای جلوگیری از سر به هوا بودن کودک بهتر است که فعالیت های نیازمند به مهارت های حرکتی را به فرزند خود آموزش دهید. بازی هایی مانند جورچین، پوسترهای رنگی و شماره ای در افزایش مهارت های حرکتی موثر هستند. حتی می‌توانید بازی هایی از خود ابداع کنید که باعث افزایش مهارت های حرکتی کودک شود. با این بازی ها ذهن کودک آماده می‌شود تا حرکات هماهنگی در بدن داشته باشد و از سر به هوایی آن کاسته شود.

???? از روانشناس کودک کمک بگیرید | سر به هوا بودن کودک

یکی از روش های برخورد با سر به هوا بودن کودک، کمک از روانشناس است. همانطور که گفته شد؛ تربیت کودک از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر تصور به این دارید که با رشد، نحوه برخورد کودک تغییر می‌کند؛ سخت در اشتباهید. حتما باید در تربیت کودک کوشا باشید. و از روانشناس کمک بگیرید. روانشناس کودک به والدین آموزش می‌دهد که چگونه با کودک سر به هوا رفتار کنند تا از شدت بی نظمی کودک کم شود.

کلام آخر

سر به هوا بودن کودک نشان از علل گوناگونی است. که اگر درمان نشود، با مشکلات بیشتری در بزرگسالی همراه می‌شود. به همین دلیل باید ریشه رفتار کودک سر به هوا بررسی شود تا دلیل مشخص شود. سپس به مرور با روش های گوناگون درمان کنید. حتما برای ریشه یابی و درمان از روانشناس کودک کمک بگیرید. تا نحوه برخورد مناسب با سر به هوایی کودک را آموزش ببینید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سر به هوا بودن کودک می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره شغلی تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید. 

منبع: سر به هوا بودن کودک | 5 روش کنترل سر به هوا بودن کودک



:: برچسب‌ها: سر به هوا بودن کودک | 5 روش کنترل سر به هوا بودن کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

همکار بی مسئولیت به طور جدی بر روند کارهای گروهی در سازمان تاثیر منفی می‌گذارد. بنابراین زمانی که همکار بی مسئولیت دارید، باید نحوه برخورد با او را به خوبی آموزش ببینید. زیرا در صورتی که بی مسئولیتی آن فرد به شما لطمه وارد کند، باعث تنبیه و زیر سوال رفتن کار شما نیز می‌شود. به همین جهت حتما باید نحوه برخورد با همکار بی نظم را بدانید. تا مبادا بر روند کار شما تاثیر بگذارد. برای آگاهی از این کار، حتما از روانشناسان سازمانی کمک بگیرید تا کیفیت کار شما کاهش نیابد.

همکار بی مسئولیت چه خصوصیاتی دارد؟

بر اساس آمارها، بیشتر افراد دارای وجدان کاری در محل کار هستند. اما عده معدودی هم، وجدان کاری ندارند. افرادی که از زیر بار کار در می‌روند و مسئولیت کارهای خود را بر عهده نمی‌گیرند باعث آسیب به همکاران خود نیز می‌شوند. دیگر همکاران مجبور به انجام امور فرد بی مسئولیت می‌شوند تا کیفیت کار خودشان کاهش نیابد. اما همیشه که نمی‌توانیم کارهای دیگران را بپذیریم و به دلیل همکار بی مسئولیت در سازمان انگشت نما شویم. برای جلوگیری از این اتفاق حتما باید نحوه برخورد با همکار بی مسئولیت را بدانید.

دلایل بی مسئولیتی همکار چیست؟

همکار بی مسئولیت به دلایل خاصی این رفتار را از خود نشان می‌دهد. که در این بخش مقاله راجع به دلایل بی مسئولیتی همکاران توضیح داده ایم. هر دلیلی هیجانات مختلفی در شما ایجاد می کند، اما نباید رفتارتان بر آن اساس تغییر کند

???? عدم علاقه به شغل

???? نیازمند به حقوق بیشتر

????عدم حمایت در سازمان

???? بی انگیزگی

???? عدم تمرکز در سازمان

????عدم خواب کافی

???? نبود زیر ساخت مناسب در سازمان

???? مشکلات خانوادگی

????عدم تبحر در کار

???? مشکلات زناشویی

???? بیماری خاص

????درگیری فکری

???? ویژگی شخصیتی نامنظم

???? عدم تشویق با وجود فعالیت های قبلی مناسب

????عدم علاقه به کار تیمی

???? عدم ارتباط با دیگر همکاران

با همکار بی مسئولیت چگونه رفتار کنیم؟

برای برخورد با همکار بی مسئولیت حتما باید روش های گوناگونی را امتحان کنید. به دلیل اینکه بی مسئولیت یک فرد در سازمان باعث اخلال در کل سازمان می‌شود، باید با این افراد برخورد کرد. در این بخش مقاله راجع به راهکارهای برخورد با همکار بی مسئولیت توضیح داده ایم.

???? دست از قضاوت زود هنگام بردارید

قبل از برخورد تند با همکار بی مسئولیت حتما باید بررسی های دقیق انجام دهید. هرگز نباید واکنش سریع نشان دهید و به رئیس رفتار همکارتان را گزارش دهید. شاید اگر همکارتان وظایف خود را به درستی انجام نمی‌دهید، دلیل بر بی مسئولیتی نیست. یا قصد در رفتن از کار را ندارد. بهترین کار برای برخورد اول این است که از او به صورت مستقیم سوال بپرسید. شاید نیاز به کمک داشت و با پرسش ساده از شما درخواست کمک کرد.

???? گفتگو داشته باشید | همکار بی مسئولیت

در اقدام دوم برخورد با همکار بی مسئولیت، حتما گفتگو داشته باشید. اگر وظایف شما تحت تاثیر کارهای همکار بی مسئولیت قرار بگیرد، حتما باید با او به گفتگو بپردازید. البته که قضاوت اشتباه نباید داشته باشید و بهترین کار گفتگو با آرامش است. 

???? مشکلات کار را باید با او در میان بگذارید

همیشه در قبال برخورد با همکار بی مسئولیت، باید مشکلات کار را با او در میان بگذارید. با آرامش و لحن خوب به او بگویید که کارش چه عواقبی به دنبال دارد. و چه ضرری به شما می‌زند. لحن خود را آرام کنید، با آرامش و بدون عصبانیت حتما باید مشکلات کار را بیان کنید. 

???? با رئیس به گفتگو بپردازید | همکار بی مسئولیت

صحبت با رئیس را همیشه آخرین مرحله از کار قرار دهید. اگر همکار بی مسئولیت شما با کمک و برخورد مناسب، رفتار خود را تغییر نداد حتما به رئیس گزارش کنید. که بی مسئولیتی کار او گردن شما نباشد. با بررسی های دقیق زمانی که متوجه مشکل کار شدید؛ از رئیس بخواهید که با همکار بی مسئولیت برخورد مناسب داشته باشد.

???? در مورد همکار بی مسئولیت با همکاران صحبت نکنید

از دیگر روش های برخورد با همکار بی مسئولیت این است که با همکاران خود راجع به بی مسئولیتی او سخت نگویید. اینکه شما احساس خستگی داشته باشید امر طبیعی است. اما گاهی اوقات خستگی و کلافگی باعث فاش سازی رفتار همکار می‌شود. به همین دلیل در این شرایط باید تنها مشکلات خود را با همکار در میان بگذارید و از خراب کردن همکار دیگر بپرهیزید.

???? از روانشناس کمک بگیرید | همکار بی مسئولیت

کمک از روانشناس کاری است که باعث بهبود شرایط شما می‌شود. حتما برای افزایش کیفیت کار، کمک روانشناس را فراموش نکنید. با آموزش راهکارهای مناسب به واسطه روانشناس می‌توانید برای برخود مناسب اقدام کنید.

کلام آخر

همیشه به خاطر داشته باشید که در محیط کار باید فردی سرحال و با مسئولیت باشید. حتی اگر با همکار بی مسئولیت روبرو بودید، باید رفتار متواضع در برخورد با او داشته باشید. هیچ مشکلی با خشم و کینه حل شدنی نیست. برای یافتن راهکار مناسب با همکار بی مسئولیت بهترین گزینه مکالمه با آرامش با اوست. در این شرایط روانشناس کمک بزرگی به شما خواهد کرد. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه همکار بی مسئولیت می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره شغلی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

دلیل رفتار همکار بی مسئولیت چیست؟

عدم علاقه به شغل، نیازمند به حقوق بیشتر، عدم حمایت در سازمان، بی انگیزگی، عدم تمرکز در سازمان، عدم خواب کافی، عدم ارتباط با دیگر همکاران، عدم نظم در زندگی و … .

نحوه برخورد با همکار بی مسئولیت؟

دست از قضاوت بی مورد بردارید، به آرامی گفتگو کنید، مشکلات کار را با همکار در میان بگذارید، با رئیس گفتگو کنید، با دیگر همکاران به مکالمه نپردازید و از روانشناس کمک بگیرید.



:: برچسب‌ها: همکار بی مسئولیت | 6 روش مقابله با همکار بی مسئولیت ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

مدیریت کلاس درس در روند آموزش بسیار موثر خواهد بود. این موضوع برای معلمان کم تجربه گاهی تبدیل به چالش می‌شود. کنترل کردن اوضاع کلاس درس و دانش آموزان، روش های مختلفی دارد و عوامل زیادی در آن دخیل هستند. تعامل با دانش آموزان ضروری بوده اما در عین حال معلمین باید در مورد برقراری نظم در کلاس درس نیز تمهیداتی داشته باشند. البته در این مورد، سن دانش آموزان و مقطع تحصیلی نیز بسیار موثر است. برخی از معلمین تصور می‌کنند؛ مدیریت کلاس درس به معنای یک کلاس جدی بوده که دانش آموزان  اجازه هیچ گونه فعالیت اضافی را ندارند. اما این شرایط حتی به فرایند آموزش افراد هم آسیب خواهد زد.

منبع: مدیریت کلاس درس | روش های کاربردی برای اداره کلاس

مدیریت کلاس درس

فعالیت دانش آموزان در کلاس درس باید کنترل شده باشد. در واقع مدیریت کلاس درس به دست معلم با همکاری دانش آموزان امکانپذیر خواهد بود. این موضوع برای دانش آموزان در سنین پایین تر بیشتر حائز اهمیت است. گرچه معلمان هر پایه ای باید آمادگی لازم در این جهت را داشته باشند. در کلاس درس احتمال وقوع اتفاقات مختلفی وجود دارد که گاهی معلم از آنها هیچ تصوری ندارد. در این مقاله به بررسی روش ها و اهمیت این موضوع خواهیم پرداخت.

اهمیت مدیریت کلاس درس

طبق تحقیقات انجام شده تقریبا 30 درصد از معلمین به دلیل اضطراب از واکنش های ناگهانی دانش آموزان شغل خود را ترک کرده اند. این موضوع اهمیت دانش اطلاعات و مهارت در زمینه مدیریت کلاس را به خوبی نشان می‌دهد. اما به طور کلی مدیریت کلاس فقط به معنای آرام و ساکت نگه داشتن محصلین نیست؛ بلکه کنترل اوضاع کلاس تاثیرات بیشتری بر افراد خواهد داشت.

????ایجاد فضای آموزشی مناسب

????جلوگیری از هدر شدن وقت و انرژی افراد

????ایجاد ساختار و مرز در کلاس

????تبیین انتظارات معلم برای دانش آموزان

????پیشرفت تحصیلی

روش های مختلف مدیریت کلاس درس

از گذشته تا کنون روش های مدیریت کلاس درس دچار تغییرات زیادی شده است. این موضوع باید با پیشرفت تکنولوژی و حتی تغییر عادات رفتاری در بچه ها همسو باشد و متناسب با آن پیش برود. برای مثال با وجود آشنایی و برخورداری دانش آموزان از اینترنت و وسایل ارتباطی، نمی‌توان در کلاس از آنها استفاده نکرد. به طور کلی امروزه سه روش رفتارگرایانه، تعامل گرایانه و غیر مداخله گرایانه، برای مدیریت نظم در کلاس استفاده می‌شود.

در روش رفتارگرایانه، معلم قوانینی را در کلاس درس وضع می‌کند که دانش آموزان و والدین آنها باید در این زمینه همکاری کنند. همچنین معلم از پاداش و تنبیه نیز استفاده می‌کند.

روش تعامل گرایانه از شیوه حل مسئله در کلاس درس استفاده می‌شود که هم معلم و دانش آموزان در آن نقش دارند.

و در آخر، در شیوه غیر مداخله گرایانه، اصل بر آزادی عمل دانش آموزان است و معلم مداخله کمتری نسبت به دو روش قبل در کلاس دارد.

عوامل موثر در مدیریت کلاس درس

همانطور که قبلا هم گفته شد؛ عوامل زیادی بر مدیریت کلاس درس موثر هستند. معلم نمی‌تواند کنترل همه چیز را داشته باشد؛ اما با تدبیر و توانمندی های خود قادر به کنترل محرک های بیرونی و مزاحم خواهد بود. به طبع دانش آموزان نیز بعد از مدتی با روش های مختلف کنار آمده و قوانین را رعایت خواهند کرد. برخی از عواملی که به معلم برای عملکرد بهتر در این زمینه کمک می‌کند؛ شامل موارد زیر خواهد شد.

????ابتکار و نوآوری در مدیریت کلاس درس

این موضوع مخصوصا برای معلمینی که سابقه تدریس زیادی دارند؛ بسیار مهم است. چرا که در کل دوره ای حرفه ای نمی‌توان از یک روش استفاده کرد و انتظار پیروی دانش آموزان را داشت. معلمان باید هرساله روش های تدریس خود را بروزرسانی کنند و علایق دانش آموزان را نیز در نظر داشته باشند. استفاده از ابزارهای مرتبط با موضوع درسی، بیان مثال هایی جدید برای آموختن بهتر، انعطاف پذیری و خلاقیت بخشی از جنبه های ابتکار برای مدیریت کلاس درس هستند.

????ایجاد حس استقلال و آزادی عمل برای دانش آموزان

دانش آموزان باید در کلاس درس حس استقلال و آزادی عمل داشته باشند تا استعدادهای آنان بروز کند. معلمینی که از روش های قدیمی و رادیکالی در کلاس درس استفاده می‌کنند؛ خلاقیت و شادابی دانش آموزان را از بین خواهد برد. استقلال دانش آموزان فقط محدود به مدرسه نمی‌شود و آنها در خانه نیز باید تا حدودی آزادی داشته باشند. همکاری والدین با معلم در این زمینه بسیار مهم خواهد بود. گاهی معلمین به دانش آموزان اجازه هیچ گونه دخالتی را در کلاس درس نمی‌دهند؛ که این بسیار می‌تواند در روحیه آنها و همچنین قدرت تصمیم گیری شان موثر باشد.

????ارتباط موثر با دانش آموزان

ویژگی های شخصیتی معلم در ارتباط او با دانش آموزان بسیار تاثیرگذار است. معلمانی که مهربان و صبور هستند؛ در مواجهه با دانش آموزان بهتر عمل می‌کنند. سلامت جسمی و روانی معلم، آراسته بودن، مثبت نگری، ادب، فن بیان معلم و… همگی عواملی هستند که باعث ارتباط بهتر دانش آموزان با معلمشان می‌شوند. معلمان باید انتقاد پذیر بوده و از مهارت کنترل خشم برخوردار باشند.

با وجود روش های سختگیرانه، شاید دانش آموزان عملکرد بهتری در درس داشته باشند؛ اما در واقع آنها هیچ چیز دیگری غیر از درس از معلم خود نمی‌آموزند. معلمین نباید ارتباط خود را با دانش آموزان فقط محدود به درس بکنند بلکه اگر رفتار آنها به طور ناگهانی تغییر کرده یا دچار مشکل هستند؛ معلم می‌تواند پیگیری کرده و به دانش آموز کمک کند.

????تشویق و تنبیه دانش آموزان

با توجه به روش رفتارگرایانه، استفاده از تشویق و تنبیه در مدیریت کلاس درس بسیار موثر هستند. تشویق و تمجید دانش آموزان را ترغیب می‌کند که تلاش بیشتری داشته باشند و برای آنان انگیزه محسوب می‌شود. از طرف دیگر گاهی تنبیه برای جلوگیری از بروز مجدد یک رفتار در دانش آموزان لازم است. فراموش نکنید که تشویق و تنبیه اثرات جمعی دارند و دانش آموزان دیگر را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. بهتر است معلمین در این زمینه بسیار دقت کرده و از افراط، خودداری کنند. 

????استفاده از زبان بدن

گاهی استفاده از تکنیک های زبان بدن در کلاس درس بسیار موثر تر از بیان مستقیم مفهومی در زمینه مدیریت کلاس درس است. برای مثال ضربه زدن میز به آرامی به دانش آموزان می‌فهماند که باید سکوت را رعایت کرده و یا به این نکته توجه بیشتری داشته باشند. حتی طرز نگاه کردن معلم به دانش آموزان نیز خود می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد. مکث، بین حرف زدن و یا قدم زدن در کلاس نیز تاثیر زیادی در عملکرد دانش آموزان خواهد داشت.

سخن پایانی

گاهی رفتارهای معلمان و یا اتفاقاتی که در کلاس درس می‌افتند؛ مسیر زندگی فردی را تغییر خواهد داد. این موضوع نشان دهنده اهمیت مدیریت کلاس درس به شیوه صحیح می‌باشد. افراد در کلاس، باید با یکدیگر همکاری داشته و باعث حواسپرتی یکدیگر نشوند. معلمان باید تمرکز خود را بر جلوگیری از بروز مشکلات قرار دهند و نه صرفا برخورد با رفتارهای نامناسب. توصیه می‌کنیم معلمان از نظرات سازنده دانش آموزان استقبال کرده، ارتباط غیرکلامی را تقویت کنند؛ نسبت به دانش آموزان خود با ملایمت رفتار کرده و از یک مشاور نیز کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه مدیریت کلاس درس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تحصیلی از طریق شماره 02191002360  و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

عوامل موثر بر مدیریت کلاس درس کدام اند؟

مدیریت کلاس درس به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ که برخی از آنها شامل استفاده از تشویق و تنبیه، استفاده از زبان بدن، ارتباط موثر، ایجاد حس استقلال و آزادی عمل، ابتکار نوآوری می‌شود؛ که در متن به توضیح آنها پرداخته ایم.



:: برچسب‌ها: مدیریت کلاس درس | روش های کاربردی برای اداره کلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

آپنه خواب نوعی وقفه و انسداد تنفسی است که در جریان خواب اتفاق می‌افتد. این مشکل یکی از انواع اختلالات خواب است که کیفیت عملکرد روزانه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اگر در طول شب با صدای بلند خر و پف می‌کنید و در طول روز دائما احساس خستگی و خواب آلودگی دارید، احتمالا به آپنه خواب مبتلا هستید.

برای درمان آپنه‌خواب با توجه به علت آن روش‌های متعددی پیشنهاد می‌شود، برای رفع این اختلال ابتدا باید برای ارزیابی به متخصص روانشناسی مراجعه کرده و پس از تشخیص راهکار مناسب را دریافت نمایید. در ادامه انواع آپنه‌خواب، علل و درمان آن را آورده‌ایم. برای اطلاع از نحوه درمان حتما از روانشناس و متخصص کمک بگیرید.

منبع: آپنه خواب چقدر خطرناک است

آپنه خواب چیست؟

 

آپنه خواب یا وقفه تنفسی خواب شرایطی است که فرد در خواب با وقفه تنفسی روبرو می‌شود. معمولا افرادی که به آپنه خواب دچار هستند، دچار وقفه های مکرر می‌شوند. این عارضه مشکل بزرگی محسوب نمی‌شود، اما باید عوارض آن را جدی گرفت. زیرا عوارض بسیار خطرناک و زیاد دارد. به همین دلیل تشخیص این عارضه از اهمیت بالایی برخوردار است. آپنه به سه نوع انسدادی، پیچیده و مرکزی وجود دارد. در این مقاله انواع آپنه خواب را توضیح داده ایم و راجع به عوارض و میزان خطرات آن نیز توضیح داده ایم. برای اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای عضویت در کانال تلگرامی ذهن نو کلیک نمایید.

 

آشنایی با آپنه خواب و انواع آن

آپنه خواب نوعی اختلال محسوب می‌شود. مبتلایان در طول خواب مکررا با وقفه تنفسی روبه‌رو می‌شوند که این مسئله کیفیت خواب را کاهش می‌دهد. کسانی که مبتلا به آپنه‌خواب هستند اغلب در طول شب با صدای بلند خروپف می‌کنند و از آنجایی که خواب راحتی ندارند پس از بیدار شدن همچنان احساس خستگی، خواب آلودگی و کسل بودن دارند. برای آشنایی با سایر اختلالات خواب کلیک کنید. متخصصان 3 نوع مختلف از آپنه‌خواب را شناسایی کرده‌اند که موارد زیر را شامل می‌شود:

???? آپنه خواب انسدادی

آپنه خواب انسدادی زمانی اتفاق می‌افتد که عضلات گلو در طول خواب انقباض خود را از دست داده و شل‌تر از حالت عادی شوند. آپنه انسدادی شایع‌ترین شکل آپنه‌خواب در بین مبتلایان به این اختلال است.

???? آپنه خواب مرکزی

متخصصین زمانی تشخیص اختلال آپنه خواب مرکزی را مطرح می‌کنند که علت بروز مشکل را در سیستم عصبی مرکزی ببینند. در واقع برای اینکه عضلات گلو برای تنفس در وضعیت درستی قرار داشته باشند، مغز باید یک سری سیگنال در این باره به آن‌ها بفرستد. اگر در طول خواب سیستم پیام رسانی مغز به عضلات مربوط به هر دلیلی با اختلال مواجه شود آپنه‌ خواب مرکزی بروز می‌یابد. این نوع آپنه همراه با بیماری هایی است که در ادامه اشاره کرده ایم.

???? نارسایی کلیه

???? نارسایی احتقانی قلب

????کم کاری تیروئید

???? بیماری های عصبی مانند پارکینسون، آلزایمر

???? آسیب و ضربه مغزی

???? آپنه خواب پیچیده

در این نوع از آپنه خواب مشکل عضلانی و عصبی هم زمان با هم اتفاق می‌افتند. در واقع در این شرایط بیمار به طور هم زمان آپنه انسدادی و مرکزی را تجربه می‌کند که این وضعیت نیازمند دریافت خدمات درمانی فوری است.

علائم ابتلا به آپنه خواب

علائم ابتلا به انواع آپنه‌خواب تقریبا با یکدیگر مشترک هستند. همین مسئله باعث می‌شود که متخصصان برای تشخیص نوع آپنه خواب به بررسی‌های دقیق‌تر و عمیق‌تری نیاز داشته باشند. از جمله این علائم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

???? خر و پف کردن با صدای بلند

???? بروز وقفه‌های تنفسی در خواب

????دچار شدن به سردردهای صبحگاهی

???? از خواب پریدن همراه با خشکی دهان

???? دچار شدن به خواب منقطع (که نوعی بی خوابی محسوب می‌شود)

????افزایش چرت زدن در طول روز که ناشی از خواب بی کیفیت در طول شب است

???? کاهش تمرکز در طول روز

???? افزایش تحریک پذیری و کاهش آستانه تحمل

عوارض آپنه خواب

آپنه خواب از هر نوعی که باشد؛ با خود عوارض به همراه دارد. در این بخش مقاله راجع به عوارض آپنه خواب توضیح داده ایم.

???? مشکلات خلق و خو

???? حافظه ضعیف

????سر درد های صبحگاهی

???? بیداری در طول شب

???? دشواری در تمرکز

????خستگی در طول شبانه روز

???? و …

آیا آپنه خواب خطرناک است؟

 

برای همه افراد این سوال پیش می‌آید که با وجود این همه عوارض، آیا آپنه خواب خطرناک است؟ به طور کلی فرد مبتلا به آپنه با حرکات بدنی، تعریق و خروپف در خواب؛ دچار مشکل می‌شود. و از آنجایی که فرد مبتلا به آپنه در شبانه روز چند بار وقفه تنفسی دارد؛ و اگر همراه با بیماری زمینه ای باشد، احتمال بروز سکته قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد. و حتی در مواقعی منجر به مرگ می‌شود.

❌ علل بروز آپنه خواب

آپنه خواب انسدادی و مرکزی به دلایل متفاوتی اتفاق می‌افتند که در ادامه به توضیح هریک از آن‌ها پرداخته‌ایم.

???? علت بروز آپنه خواب انسدادی

آپنه خواب انسدادی زمانی اتفاق می‌افتد که در طول خواب عضلات گلو انقباض لازم را از دست بدهند. عدم انقباض یا شل بودن این عضلات باعث می‌شود که عمل دم تضعیف گشته و در نهایت جریان بسیار کمی از هوا وارد ریه شود.

اگر هوا به میزان کافی وارد نشود سطح اکسیژن خون افت پیدا می‌کند. مغز انسان وقتی پیام کاهش اکسیژن را بگیرد، سیگنال‌هایی برای بیدار شدن ارسال می‌کند تا به این طریق از شما محافظت نماید. با این حال این بیداری‌ها برای لحظاتی بسیار کوتاه اتفاق می‌افتد. از همین رو ممکن است اصلا آن‌ها را به یاد نیاورید. البته لازم به ذکر است که بیداری‌های مکرر هرچقدر هم که کوتاه باشند بر کیفیت خواب انسان تاثیر می‌گذارند و ممکن است عملکرد فرد در طول روز بعد را نیز مختل نمایند.

???? علت بروز آپنه خواب مرکزی

آپنه خواب مرکزی در حقیقت ناشی از بروز یک مشکل در سیستم عصبی مرکزی است. این مشکل به این دلیل اتفاق می‌افتد که مغز نمی‌تواند پیام‌های مرتبط با انقباض عضلات گلو را به مناطق مذکور بفرستد. این امر باعث می‌شود که برای لحظاتی نتوانید نفس بکشید و در نهایت مشکلاتی نظیر پریدن از خواب همراه با خشکی دهان و نفس تنگی را تجربه کنید.

برای آشنایی با سایر علل پریدن از خواب کلیک کنید.

عوامل خطر و زمینه ساز اختلال آپنه خواب

علل و عوامل مختلفی وجود دارند که شما را در برابر ابتلا به اختلال آپنه خواب آسیب پذیر می‌کنند. پژوهشگران بر این باورند که این عوامل خطر برای آپنه انسدادی و آپنه مرکزی متفاوت هستند. در ادامه به هرکدام از آن ها به طور جداگانه اشاره کرده ایم.

????عوامل خطر مرتبط با ابتلا به آپنه خواب انسدادی

از جمله عواملی که می‌توانند ریسک بروز آپنه خواب انسدادی را افزایش دهند باید به موارد زیر اشاره کرد.

✅ چاقی و اضافه وزن

✅ مرد بودن (پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مردان 2 برابر زنان به آپنه انسدادی مبتلا می‌شوند)

✅بیشتر بودن سایز دور گردن

✅ کهولت سن

✅ داشتن زمینه ارثی و خانوادگی

✅دچار بودن به گرفتگی بینی به دلایلی نظیر آلرژی

✅ مصرف الکل، دخانیات و مواد مخدر

✅ دچار بودن به برخی مشکلات پزشکی نظیر مشکلات قلبی، بالا بودن فشار خون، ابتلا به دیابت نوع 2 و درگیری با اختلال حرکتی پارکینسون

????عوامل خطر مرتبط با ابتلا به آپنه مرکزی

از جمله عواملی که می توانند ریسک بروز آپنه خواب مرکزی را افزایش دهند باید به موارد زیر اشاره کرد:

➰ کهولت سن

➰ جنسیت مذکر

➰دچار بودن به مشکلات قلبی

➰ استفاده از داروهای نارکوتیک (کسانی که از داروهای اپیوئیدی طولانی اثر نظیر متادون استفاده می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به آپنه مرکزی هستند)

➰ داشتن سابقه سکته

???? ارتباط آپنه‌ با استرس و اضطراب

بسیاری از بیماری‌های اضطرابی موجب تنگی نفس، سفت شدن عضلات گردن و کوتاه شدن خواب می‌شوند. طبق برخی گزارشات قطع تنفس در خواب و بیداری های شبانه با اضطراب‌های بیمار ارتباط پیدا کردند. در این نوع حتما باید برای درمان اضطراب اقدام کنید در غیر این صورت مصرف دارو تنها موجب رفع نشانه‌ها برای مدت کوتاهی خواهد شد.

تشخیص آپنه خواب

برای تشخیص آپنه خواب از روشی به نام پلی سومنوگرافی استفاده می‌کنند. این روش در آزمایشگاه خواب تحت نظارت تکنسین متخصص انجام می‌شود. در طول آزمایش عملکردهای بدن که در زیر اشاره کرده ایم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

◼ اکسیژن خون

◼ جریان هوا

◼الگوهای تنفسی

◼ ضربان قلب

◼ حرکات چشم

◼فعالیت الکتریکی مغز

◼ فعالیت های عضلانی

روش های درمان اختلال آپنه خواب

متخصصان روش‌های متعددی برای درمان مشکلات خواب ابداع کرده‌اند، بیشتر آن‌ها اگر به درستی انجام شوند، موثر و کاربردی خواهند بود. می‌توانید برای آشنایی بیشتر با سایر روش‌های درمان بی خوابی کلیک کنید. برای درمان اختلال آپنه خواب 4 روش عمده وجود دارد که شامل موارد زیر است:

✨ استفاده از توصیه ها و راهکارهای خانگی

در این روش بیشتر عوامل خطر مرتبط با بروز آپنه خواب مورد هدف قرار می‌گیرند. برای مثال تلاش برای کاهش وزن، پیش گرفتن سبک زندگی سالم، پرهیز از مصرف الکل یا استعمال دخانیات از جمله اقدامات موثری هستند که می‌توانند در این زمینه به شما یاری برسانند.

✨ درمان بیماری های زمینه ای

همانطور که گفته شد ابتلا به آپنه خواب در برخی موارد که فرد دچار یک مشکل زمینه‌ای نظیر بیماری قلبی، فشار خون و دیابت است بیشتر از سایر مواقع اتفاق می‌افتد. در این شرایط با درمان مشکل اصلی به بهبود اختلال خواب نیز کمک می‌کند.

✨ درمان آپنه با استفاده از دستگاه CPAP

استفاده از این دستگاه رایج‌ ترین روش برای درمان آپنه خواب شدید است. در این روش یک ماسک روی بینی و دهان قرار می‌گیرد که به یک دستگاه جریان هوا متصل است. دستگاه جریان مداوم از هوا را در طول خواب وارد سیستم تنفسی می‌کند. این کار مانع از بروز انسداد و قطع تنفس می‌شود و به ریتم تنفسی نظم می‌بخشد.

✨ انجام عمل جراحی

عمل جراحی در مواردی توصیه می‌شود که بیمار از مشکلی نظیر لوزه بزرگ یا انحراف بینی رنج می‌برد. و از دستگاه‌های تنفسی کمکی نیز بهره چندانی نمی‌برد. در این شرایط انجام عمل جراحی و باز کردن مسیر تنفسی به درمان اختلال آپنه خواب تنفسی تا حد زیادی کمک خواهد کرد.

کلام آخر

آپنه خواب یکی از اختلالات در خواب است که اگر فورا مورد درمان قرار نگیرد، عوارض و خطرات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل اگر با وقفه تنفسی در خواب مواجهه شدید، حتما جدی بگیرید و از متخصص کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آپنه خواب می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

 

سوالات متداول

آیا چاقی می تواند باعث انسداد تنفس هنگام خواب شود؟

چاقی یکی از عوامل موثر بر بروز آپنه خواب است اما لزوما همه کسانی که دچار این مشکل هستند چاق نیستند. عوامل دیگری نظیر جنسیت، وراثت، مصرف دخانیات و بیماری‌های زمینه‌ای نیز در این مسئله نقش دارند.



:: برچسب‌ها: آپنه خواب چقدر خطرناک است ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

سوء تفاهم در رابطه زمانی رخ می‌دهد که همسر و شریک عاطفی متوجه منظور اصلی ما نشود. یا به شیوه‌ای نامناسب گفته ها و رفتار ما را برداشت بکند. معمولا این سوء تفاهم ها ریشه در نبود شناخت کافی و بی اعتمادی دارد. در هر رابطه ای وقتی طرفین از نیت های یکدیگر اطلاع دارند و به یکدیگر اعتماد دارند، آن وقت احتمال بروز سوء تفاهم ها کاهش می‌یابد.

 

اما گاه برخی افراد دائم دچار سوء تفاهم در رابطه شان می‌شوند. و یا شاید خودتان با چنین افرادی در ارتباط باشید. هر چه این رابطه نزدیک تر باشد، احتمال آسیب نیز بیشتر می‌شود. بنابراین شما باید در این خصوص اقداماتی صورت دهید. متخصصین روانشناسی کمک های لازم را به شما خواهند کرد.

منبع: سوء تفاهم در رابطه | 8 روش رفع سوء تفاهم در رابطه

سوء تفاهم در رابطه چیست؟

سوء تفاهم در رابطه بسیار ساده و راحت رخ می‌دهد. گاه بدون آن که بدانید تنها از شریک احساسی خود ناراحت و دلخور می‌شوید. سوء تفاهم در رابطه منجر به اختلافات بزرگی می‌شود. این مساله کم و بیش برای همه ما رخ داده است. تمامی سوء تفاهمات باعث رنجش و در نهایت سردی و قطع ارتباط می‌شود. برای جلوگیری از بروز سوءتفاهم یا از بین بردن آن ها باید راهکارهای به خصوصی را به کار بگیرید. پس در ادامه ابتدا دلایل و سپس راه های رفع سوء تفاهم در رابطه را توضیح داده‌ایم. 

دلایل سوء تفاهم در رابطه

سو تفاهم در رابطه به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. اما مهم ترین دلایلی که باعث بروز این سوء تفاهم ها در رابطه می‌شود را در این بخش مقاله توضیح داده ایم. اگر این دلایل را در روابط خود نیافتید، حتما موضوع را با متخصصین روانشناسی در میان بگذارید.

???? سوگیری های شناختی | سوء تفاهم در رابطه

خطاهای شناختی یکی از مهم ترین دلایل ایجاد سوء تفاهم در رابطه است. خطاهای شناختی و سوگیری شناختی مانند: تفکر دو قطبی، شخصی سازی و … باعث تغییر چهارچوب ذهنی می‌شود.

???? نشنیدن حرف های شریک احساسی

زمانی که حرف های شریک احساسی را نمی‌شنوید، دچار سوء تفاهم در رابطه خواهید شد. زمانی که وقت خود را صرف گوش دادن به حرف های شریک عاطفی نمی‌کنیم؛ همیشه به برداشت های اشتباه دچار خواهیم شد. 

???? حس بد نسبت به دیگران | سوءتفاهم در رابطه

حس بد نسبت به دیگران باعث ایجاد سوء تفاهم در رابطه می‌شود. گاه از کسی حس خوب دریافت نمی‌کنیم و از رفتارهای او همیشه برداشت های بد دارید. در رابطه نیز اگر از شریک احساسی، حس خوبی دریافت نکنیم؛ دچار سوء تفاهم می‌شویم. 

???? مخفی کاری

یکی از دلایل بروز سوء تفاهم در رابطه، مخفی کاری است. زمانی که یکی از زوجین در حال پنهان کاری باشد، به مرور زمان ابهاماتی در رابطه به وجود می‌آید. و همین امر باعث عدم شفاف سازی در رفتار و کردار می‌شود. و در نهایت سوء تفاهمات زیادی به وجود می‌آید.

روش های رفع سوء تفاهم در رابطه

برای جلوگیری و رفع سوء تفاهم در رابطه، باید روش هایی را انجام دهید که از میزان این سوء تفاهمات جلوگیری شود. در این بخش مقاله راجع به روش های سوءتفاهم در رابطه توضیح داده ایم.

???? گوش شنوا باشید

اولین راهی که باید در جهت رفع سوء تفاهم در رابطه انجام دهید، داشتن گوش شنوا است. اکثر ما به جای اینکه به حرف های دیگران گوش دهیم، تلاش می‌کنیم تا سریعا از خود دفاع کنیم. در این شرایط گوش نمی‌دهیم که حرف دیگران را متوجه شویم، گوش می‌دهیم که فورا پاسخ دهیم. اما اگر قصد رفع سوء تفاهم در رابطه دارید؛ باید به افکار و احساسات شریک عاطفی خود گوش دهید. 

???? شریک احساسی را درک کنید | سوءتفاهم در رابطه

دومین اقدام برای رفع سوء تفاهم در رابطه، درک شریک احساسی است. در خیلی از مواقع افراد حرف های شما را درک نمی‌کنند. و همین عدم درک باعث ایجاد سوءتفاهم در رابطه می‌شود. بنابراین باید شریک احساسی خود را در هر شرایطی درک کنید و برای رفتارهای او جویای پاسخ باشید تا کمتر با سوء تفاهم روبرو شوید. 

???? توضیحات شریک احساسی را باور کنید

خیلی از مواقع افراد توضیحات و صحبت شریک احساسی خود را باور نمی‌کنند و همین امر باعث بروز سوء تفاهم در رابطه می‌شود. اما اگر شما صحبت های شریک عاطفی خود را باور نکنید، به مرور زمان به او نمی‌توانید اعتماد کنید. 

???? از فرضیه سازی دوری کنید

یکی از اتفاقاتی که در رابطه به وجود می‌آید، فرضیه سازی است. سوء تفاهم در رابطه باعث ایجاد فرضیه سازی می‌شود. این فرضیات بر اساس تجربیات گذشته ایجاد می‌شود و باعث نشخوار فکری می‌شود. به جای نشخوار فکری حتما باید با شریک عاطفی صحبت کنید. 

???? نیازهای خود را بیان کنید | سوء تفاهم در رابطه

مهم ترین کاری که باید در رفع سوء تفاهم در رابطه انجام دهید، بیان نیازها است. هر زمان که دچار سوءتفاهم می‌شوید؛ باید به بیان نیازها بپردازید. در این شرایط حتما خواسته های خود را بیان کنید تا مبادا عدم رفع نیازها و خواسته ها باعث افزایش سوء تفاهمات می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه باورهای غلط در زندگی مشترک کلیک کنید. 

⚪ از حمله اجتناب کنید

یکی از کارهایی که برای رفع سوء تفاهم در رابطه باید انجام دهید، اجتناب از حمله است. حمله کردن نه تنها باعث تنش می‌شود، بلکه باعث افزایش سوء تفاهمات می‌شود. اگر قصد جلوگیری از سوءتفاهم در رابطه را دارید؛ حتما باید از حمله و تنش جلوگیری کنید. 

???? به یکدیگر فضا دهید | سوءتفاهم در رابطه

اگر دچار سوء تفاهم در رابطه شده اید، حتما باید برای رفع آن به یکدیگر فضا دهید. در این شرایط باید به یکدیگر فرصت تنهایی دهید و به تنهایی فکر کنید. اندکی به تنهایی فکر کنید و قبل از قضاوت افکار خود را ارزیابی کنید. 

???? برای سازش باهم، فرصت فراهم کنید

یکی از راه های رفع سوء تفاهم در رابطه، فراهم سازی فرصت است. همه افراد راهکارهایی را برای ادامه با یکدیگر در نظر می‌گیرند. برای ارتباط صمیمی تر بهتر است که با یکدیگر سازش کنید و نیازهای خود را بیان کنید. زمانی که برای بهبود رابطه به یکدیگر فرصت دهید، سازگاری بیشتری باهم پیدا خواهید کرد. 

کلام آخر

برای رفع سوء تفاهم در رابطه راهکارهایی وجود دارد. که در این مقاله توضیح داده ایم. اگر قصد رفع مشکلات در رابطه را دارید، باید حتما در جهت کاهش سوء تفاهم ها اقدام کنید. در صورتی که دچار برداشت اشتباه شده باشید، رابطه از مدیریت خارج می‌شود. جهت حفظ و نجات رابطه باید از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سوء تفاهم در رابطه می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره شغلی تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

دلایل سوء تفاهم در رابطه چیست؟

مخفی کاری، حس بد نسبت به دیگران، نشنیدن حرف های شریک احساسی و سوگیری های شناختی از دلایل سوء تفاهم در رابطه است.

منبع: سوء تفاهم در رابطه | 8 روش رفع سوء تفاهم در رابطه



:: برچسب‌ها: سوء تفاهم در رابطه | 8 روش رفع سوء تفاهم در رابطه ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

استرس در نوجوانان به دلایل متفاوتی بروز پیدا می‌کند. دوره نوجوانی از پر استرس ترین روزهای زندگی هر فردی است. نوجوانان به دلایل شخصی، خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به استرس دچار می‌شوند. علت این استرس هرچه که باشد؛ اگر درمان نشود با مشکلات زیادی در دوران جوانی نمایان می‌شود. نوجوانان خودشان از شیوه های مختلفی برای کاهش استرس استفاده می‌کنند. که گاه این راهکارها مفید و گاه آسیب زا می‌باشد. والدین در دوران نوجوانی حسابی باید حواس‌شان به فرزندان خود جمع باشد. بهتر است در جهت کاهش استرس از روانشناس کمک بگیرند.

منبع: استرس در نوجوانان

استرس در نوجوانان چیست؟

استرس در نوجوانان پاسخ در موقعیت را با شرایط سخت مواجه می‌کند. نوجوانان با چالش های زیادی روبرو هستند که همین امر باعث بروز استرس می‌شود. هرچند که استرس به میزان کم مناسب است و حتی باعث پیشرفت شما می‌شود. پس اگر نوجوانان در برخی از موقعیت ها دچار استرس شوند هیچ ایرادی ندارد. اما اگر این استرس به صورت مداول و پی در پی بود؛ حتما از روانشناس کمک بگیرید. چرا که در دوران نوجوانی بیشترین میزان استرس به فرد وارد می‌شود. روانشناسان کمک می‌کنند تا با روش های مناسب، میزان استرس نوجوان را کاهش دهند.

نشانه های استرس در نوجوانان

استرس در نوجوانان با علائمی نمایان می‌شود. شناسایی این علائم به والدین و نوجوان کمک می‎‌کند تا در اسرع وقت برای درمان به متخصص مراجعه کرده و اقدامات لازم انجام شود. در ادامه شایع ترین نشانه های اضطراب در نوجوانی را آورده‌ایم.

  • عملکرد مناسبی در مدرسه نداشته باشند.
  • از انجام فعالیت های لذت بخش دوری کنند.
  • عصبی به نظر برسند.
  • زیاد یا کم بخوابند.
  • از مدرسه فراری باشند.
  • کمتر یا بیشتر از حد معمولی غذا بخورند.
  • مواد مخدر مصرف کنند.
  • قمار کنند.
  • الکل مصرف کنند.
  • رفتار تهاجمی داشته باشند.
  • مسکن بدون تجویز پزشک استفاده کنند.
  • به سختی آرامش داشته باشند.
  • احساسات منفی مانند بی حالی، ناامیدی، غم و اندوه دارند.
  • بد خلق شده اند.
  • عجیب و غریب رفتار می‌کنند.
  • حس می‌کند که چیزی درست پیش نمی‌رود.
  • تغییرات خلقی زیادی دارد.
  • احساس بیماری مانند سر درد، شانه درد، معده درد، فک درد و ... دارند.
  • عفونت مکرر یا سرماخوردگی دارند.
  • افزایش یا کاهش وزن داشته باشند.
  • سرگیجه
  • پانیک
  • تنفس سریع
  • سوزن سوزن شدن
  • قضاوت نادرست
  • تصمیم عجولانه
  • تمرکز سخت
  • مشکل در برنامه ریزی و تصمیم گیری

علت استرس در نوجوانان

استرس در نوجوانی فقط به خاطر سن و تغییرات جسمانی آن ها نیست. عوامل مختلفی در بروز این استرس نقش دارند. بنابراین با شناخت این عوامل و از بین بردن آن ها می‌تواند به نوجوان کمک زیادی کرد.

❌ فشار امتحانات مدرسه

❌ استرس تکالیف درسی

❌روابط دوستی

❌ مسئولیت پذیری

❌ تغییرات در زندگی

❌انجام کارهای زیاد

❌ عدم آمادگی برای انجام وظایف

❌ کمبود خواب

❌تصمیمات بزرگ

❌ درگیری های خانوادگی

درمان استرس در نوجوانان | روش های مهار استرس

همانطور که گفته شد، استرس در نوجوانی تا حد بسیاری طبیعی است. و البته غیر قابل حذف، به همین دلیل برای درمان این نوجوانان تا حد زیادی از روش های مقابله ای می‌توان استفاده کرد. اما اگر روش های مقابله ای کارساز نبود، حتما از یک متخصص کمک بگیرید. در ادامه روش های مقابله با استرس برای نوجوانان را توضیح داده ایم.

ذهن آگاهی

ذهن آگاهی یکی از روش های جلوگیری از استرس در نوجوانان است. در این روش تمامی تمرین های مدیتیشن، یوگا، حرکات آهسته و تنفس آگاهانه باعث آرامش می‌شوند. این تمرینات با آرام سازی بدن؛ باعث کاهش استرس می‌شود.

برنامه ریزی

اگر نوجوانان آموزش ببینند که برای تمامی مراحل زندگی خود برنامه ریزی کنند، کمتر به استرس دچار می‌شوند. همانطور که گفتیم یکی از دلایل استرس نوجوانان، فشار مدرسه و امتحانات است. پس اگر نوجوانان در امور درسی برنامه ریزی کند به طوری که در طول سال درس بخوانند، کمتر با استرس روبرو می‌شوند. بنابراین یکی از روش های کاهش استرس در نوجوانان، برنامه ریزی برای انجام وظایف درسی و خانه است.

تنفس عمیق

یکی از راه ها جهت کاهش و درمان استرس در نوجوانان، تنفس عمیق است. از آنجایی که آدرنالین ترشح شده باعث افزایش ضربان قلب و افزایش سرعت تنفس می‌شود. پس کاهش تنفس باعث آرامش می‌شود. تنفس عمیق یکی از راه های مقابله ای برای کاهش استرس می‌باشد. با این تمرینات سطح آدرنالین پایین آمده و عضلات بدن شل می‌شوند.

باز اندیشی

از دیگر روش های کاهش استرس در نوجوانان، بازاندیشی است. زمانی که نوجوانان مهارت بازاندیشی در مورد استرس را آموزش ببینند، متوجه می‌شوند که استرس در تمامی موارد و موقعیت ها بد هم نیست. و اینکه نوجوانان می‌توانند آموزش ببینند که از موقعیت استرس زا فرصتی برای یادگیری کسب کنند.

ارتباط مفید و سالم

برقراری روابط اجتماعی سالم و مفید، از دیگر روش های کاهش استرس در نوجوانان است. هرچه نوجوانان شبکه اجتماعی سالم تری داشته باشند، حمایت بیشتری احساس می‌کنند. و در نهایت در مقابل استرس، مقاوم تر می‌شوند.

فعالیت بدنی

ورزش و فعالیت های بدنی باعث ترشح هورمون خوشحال کننده (دوپامین) می‌شود. علاوه بر این، اگر نوجوان به سوی فعالیت بدنی مورد علاقه خود سوق داده شود، اعتماد به نفس بیشتری نیز خواهد گرفت.

خواب مناسب

همیشه یکی از روش های کاهش استرس در نوجوانان، خواب مناسب است. نتایج حاکی از آن است که نوجوانان محروم از خواب، استرس بیشتری را نسبت به بقیه تجربه می‌کنند.

همدلی خانواده

در کنار تمامی روش های کاهش استرسی که گفته شد، همدلی خانواده نقش بسیار پررنگی دارد. همدلی و همراهی خانواده ها، دلگرمی بزرگی برای نوجوانان است. بنابراین نوجونانی که همدلی خانواده ها را به دنبال دارند، در واقع برای خود پشتیبان دارند. و کمتر در شرایط مختلف به استرس دچار می‌شوند. این همدلی به قدری اهمیت دارد که حتی اگر امروز نتوانید او را آرام کنید، اما می بینید که در سال های آتی حمایت شما نتیجه داده است.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله گفته شد، استرس در نوجوانی امری طبیعی است. اما اینکه این فشار به شیوه ای شدید رخ دهد، باعث آزار و اذیت نوجوان می‌شود. خانواده ها باید در دوران نوجوانی بیشتر حواس خود را به فرزندانشان جمع کنند. در غیر این صورت استرس نوجوان ادامه دار می‌شود و در آینده او را با مشکلات جدی‌تری روبرو می‌کند. برای آموزش راه های مهار استرس در نوجوانان حتما از روانشناس کمک بگیرید.

مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه استرس و نوجوانان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره شغلی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: استرس در نوجوانان



:: برچسب‌ها: استرس در نوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ذهن نو

خنداندن نوزاد یکی از سرگرمی های والدین و اطرافیان است. همیشه کسانی که در اطراف خود نوزاد دارند، به دنبال ترفندهایی برای خنداندن نوزاد هستند. یا گاه به دلیل گریه های بی وقفه نوزاد، والدین و اطرافیان قصد بازی و خنده نوزاد را دارند. همه افراد از خندیدن نوزاد لذت می‌برند. بنابراین مشاهده خنده نوزاد باعث حال خوب ما می‌شود و لذت زیادی را با خود به همراه دارد. و هرگز از شنیدن صدای قهقهه نوزادان خسته نمی‌شویم. به همین منظور سعی کرده ایم در این مقاله روش هایی برای خنداندن نوزاد توضیح دهیم. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه از روانشناس کودک کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره کودک کلیک کنید.

منبع: خنداندن نوزاد | 14 روش خنداندن نوزاد

خنداندن نوزاد چه اهمیتی دارد؟

خنداندن نوزاد یکی از سرگرمی های بزرگ والدین است. بیشتر والدین همیشه در تلاش برای خنده نوزاد هستند. اما گاهی اوقات با هر شیوه و روشی که انجام می‌دهند، نوزاد شروع به خندیدن نمی‌کند. شنیدن صدای نوزادان از لذت بخش ترین لحظات زندگی است. به همین جهت همه کسانی که در اطراف خود نوزاد و کودک دارند، در جهت خنداندن نوزاد و کودک در تلاش هستند. همیشه حال خوب و خندیدن فرزندان باعث حال خوب والدین می‌شود. مشاهده این خنده ها هرگز خسته کننده نیست و همیشه باعث احساس شادمانی والدین و اطرافیان می‌شود. 

روش های خنداندن نوزاد

برای خنده نوزاد همیشه والدین به دنبال روش های متفاوت هستند. با خنداندن همیشه می‌توان گریه های نوزاد را کاهش داد و او را سرگرم کرد. خنده نوزاد با برخی از روش ها امکان پذیر است. که در این بخش از مقاله انواع روش های خنداندن نوزاد را توضیح داده ایم.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نوزاد تازه متولد شده کلیک کنید. 

???? دالی موشه 

از روش های خنداندن نوزاد، می‌توان به دالی موشه اشاره کرد. همه افراد با این نوع بازی آشنایی دارند و از قدرت آن برای خنده نوزاد نیز آگاه هستند. از این ترفند می‌توانید در ماه های اولیه تولد نوزاد استفاده کنید.

حتما برای برقراری بهتر با فرزندتان مقاله رشد شناختی کودک را بخوانید. 

???? قلقلک نوزاد | خنده نوزاد

خنداندن نوزاد با روش قلقلک نیز قابل انجام است. برای خنده نوزاد تمامی نقاط بدن نوزاد را قلقلک دهید و خیلی آرام تا جایی که نفس کودک بند نیاید به این روش ادامه دهید. برای قلقلک نوزاد، نقاطی مانند شکم، زیر بغل، پاها و … را تحریک کنید. 

???? بوسه اسکیمویی

بوسه اسکیمویی به منظور مالیدن بینی به یکدیگر می‌باشد، که راهی برای خنداندن نوزاد است. با مالیدن بینی خود به بینی نوزاد همراه با بوسه، می‌توانید نوزاد خود را به خنده بی‌اندازید.

برای کسب اطلاعات لازم درباره نشانه های سلامت نوزاد کلیک کنید. 

???? شکلک | خنداندن نوزاد

شکلک یکی از دیگر روش های خنداندن نوزاد است. اغلب بزرگسالان با شکلک درآوردن می‌توانند نوزادان را بخندانند. رفتارهای عجیب و غریب، تغییر شکل ظاهری، حرکات بدن و … همگی راهی برای خنده نوزاد است. 

???? فوت کردن شکم نوزاد

یکی از روش های خنداندن نوزاد، فوت کردن شکم نوزاد است. با این روش می‌توانید سر و صداهای عجیب از خود در آورید و با فوت به شکم نوزاد، به بدن او ضربه وارد کنید. این نوع روش خیلی فوری نوزاد را به خنده می‌اندازد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه احساس امنیت نوزاد کلیک کنید. 

???? کودک خردسال | خنده نوزاد

همیشه نوزادان با گروه سنی کوچکتر، ارتباط بهتری برقرار می‌کنند. به همین جهت برای خنداندن نوزاد می‌توانید از کودک خردسال کمک بگیرید. تا با نوزاد به بازی بپردازد و لبخند او را فراهم کند. 

???? بازی با عروسک

یکی از روش های خنداندن نوزاد، بازی با عروسک است. در این شرایط می‌توانید عروسک های نوزاد را در مقابل او قرار دهید و سپس با بازی و سخن به زبان عروسک، باعث لبخند نوزاد شوید. 

???? لبخند والدین | خنداندن نوزاد

همه شما شنیده اید که خنده مسری است. بنابراین اگر قصد خنداندن نوزاد را دارید؛ خودتان نیز بخندید. مطمئن باشید که با خندان شما، نوزاد نیز به خنده خواهد افتاد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علت خندیدن و نخندیدن نوزاد کلیک کنید. 

???? تظاهر به گاز

برای خنداندن نوزاد می‌توانید از روش تظاهر به گاز نیز کمک بگیرید. در این روش باید دهان خود را باز کنید و دندان هایتان را به بدن کودک بزنید. از کلماتی مانند می‌خوام بخورمت استفاده کنید و هیجان همراه با لبخند را به نوزاد هدیه دهید. 

???? بالا انداختن | خنده نوزاد

یک روش مرسوم و قدیمی که برای خنداندن نوزاد انجام می‌شود، بالا انداختن نوزاد است. در این روش باید حواس خود را بسیار جمع کنید و نوزاد را با شدت به بالا پرتاب نکنید. که خدایی نکرده اتفاق ناگوار رخ دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کودک سالم و نوزاد سالم کلیک کنید. 

???? آهنگ شاد و رقص

گاه خواندن آهنگ شاد و رقص باعث خنداندن نوزاد می‌شود. زمانی که نوزاد شاهد رقص و شادی شما است، لبخند بر لبهانش می‌آید. برای این کار از آهنگ های شاد و کودکانه استفاده کنید. 

???? بازی با سایه | خنداندن نوزاد

بازی با سایه از دیگر روش های خنداندن نوزاد است. یک روش قدیمی و مرسوم که باعث خنده نوزاد می‌شود. با سایه بازی روی دیوار و در می‌توانید کودک را بخندانید. سایه تشکیل دهید و با سایه ها بازی کنید. 

???? پرواز با کودک 

برای خنداندن نوزاد یک روش دیگری به نام پرواز وجود دارد. کودک را روی دستان خود قرار دهید و با آواز او را مانند هواپیما حرکت دهید. اینکار باعث خنده، شادی و بازی کودک می‌شود. 

???? حرکات کششی

حرکات کششی از دیگر روش های خنداندن نوزاد است. در این شرایط دستان و پاهای نوزاد را به حالت کششی حرکت دهید. او را به پشت بخوابانید و دست و پای او را به سمت بیرون دراز کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بغل کردن کودک کلیک کنید. 

کلام آخر

همانطور که در این مقاله راجع به خنداندن نوزاد و روش های ایجاد آن توضیح دادیم. خنده نوزاد باعث جلوگیری از گریه و ناراحتی نوزاد می‌شود. فواید زیادی در خنده نوزاد وجود دارد که همه از آن مطلع هستیم. به همین منظور اگر قصد خنده نوزاد و کمک به بازی به او دارید؛ از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه خنداندن نوزاد می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره شغلی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

 

سوالات متداول

روش های خندان نوزاد چیست؟

برای خندان نوزاد می‌توانید از روش هایی مانند دالی موشه، قلقلک، بازی با سایه، رقص، پرواز، حرکات کششی، تظاهر به گاز، بازی با عروسک و … کمک بگیرید.

منبع: خنداندن نوزاد | 14 روش خنداندن نوزاد



:: برچسب‌ها: خنداندن نوزاد | 14 روش خنداندن نوزاد ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 مرداد 1402 | نظرات ()